Ontmoet het W&O team

Marleen Hilbrands

Marleen Hilbrands

Directeur / Eigenaar

Mijn naam is Marleen Hilbrands en ik ben sinds 2009 directeur en eigenaar van W&O. Afgelopen jaren hebben we een belangrijke maatschappelijke rol in Drenthe en Groningen ontwikkelt. Wij helpen mensen met ritme en structuur en zorgen uiteindelijk voor een baan in het reguliere bedrijfsleven.

[email protected]

Rochella Hemme

Rochella Hemme

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Rochella Hemme en ik ben werkzaam bij W&O Drenthe als gecertificeerd jobcoach. Het geeft mij voldoening om kandidaten te begeleiden naar een passende werkplek. De weg hiernaartoe doen we samen, dit doe ik door te kijken naar de kwaliteiten, wensen en mogelijkheden van de kandidaten. Mijn motto, iedereen verdient een kans op leuk werk wat bij hem of haar past!

[email protected]

Janneke Goeree

Janneke Goeree

Productieleider

Mijn naam is Janneke Goeree en ik ben werkzaam bij W&O Drenthe als productieleider. In mijn dagelijkse werk ben ik het aanspreekpunt en begeleider voor onze medewerkers binnen onze eigen productieruimte. Daarnaast ben ik tevens het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers voor o.a. de planning en realisatie van diverse werkzaamheden. Mijn streven is om een fijne, gezellige en veilige werkomgeving te creëren, waar elke dag met veel plezier en aandacht voor elkaar en de werkzaamheden wordt gewerkt.

[email protected]

Stuur het W&O team gerust een mailtje.

Wil je graag meer informatie over jobcoaching of wil je gelijk weten wat W&O Drenthe voor jou kan betekenen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan.

Locatie

Oosterbracht 2
7821CJ Emmen

(+31) 591 311748

[email protected]

Volg ons op social media