Ontmoet het W&O team

Marleen Hilbrands

Marleen Hilbrands

Directeur / Eigenaar

Mijn naam is Marleen Hilbrands en ik ben sinds 2009 directeur en eigenaar van W&O. Afgelopen jaren hebben we een belangrijke maatschappelijke rol in Drenthe en Groningen ontwikkelt. Wij helpen mensen met ritme en structuur en zorgen uiteindelijk voor een baan in het reguliere bedrijfsleven.

[email protected]

Rochella Hemme

Rochella Hemme

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Rochella Hemme en ik ben werkzaam bij W&O Drenthe als gecertificeerd jobcoach. Het geeft mij voldoening om kandidaten te begeleiden naar een passende werkplek. De weg hiernaartoe doen we samen, dit doe ik door te kijken naar de kwaliteiten, wensen en mogelijkheden van de kandidaten. Mijn motto, iedereen verdient een kans op leuk werk wat bij hem of haar past!

[email protected]

Aaltje Land

Aaltje Land

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Aaltje Land en ik ben werkzaam bij W&O als interne jobcoach. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking. Mijn kracht zit in het motiveren en begeleiden van elk individu. Bij W&O stuur ik een productieteam aan wat elke dag voor een nieuwe uitdaging staat. Ik krijg op deze manier heel veel voldoening in mijn werk en geniet enorm van mijn rol als interne jobcoach! Samen met elkaar een team vormen en zorgen dat iedereen elke dag met een lach naar huis toe gaat.

Stuur het W&O team gerust een mailtje.

Wil je graag meer informatie over jobcoaching of wil je gelijk weten wat W&O Drenthe voor jou kan betekenen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan.

Locatie

Oosterbracht 2
7821CJ Emmen

(+31) 591 311748

[email protected]

Volg ons op social media