Ontmoet het W&O team

Marleen Hilbrands

Marleen Hilbrands

Directeur / Eigenaar

Mijn naam is Marleen Hilbrands en ik ben sinds 2009 directeur en eigenaar van W&O. Afgelopen jaren hebben we een belangrijke maatschappelijke rol in Drenthe en Groningen ontwikkelt. Wij helpen mensen met ritme en structuur en zorgen uiteindelijk voor een baan in het reguliere bedrijfsleven.

Guus Kamstra

Guus Kamstra

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Guus Kamstra en ik ben sinds 2015 werkzaam als gecertificeerd jobcoach bij W&O. Ik zet me graag als jobcoach voor je in om samen je kansen groter te maken weer een leuke werkplek te vinden. Mijn motto; werken moet leuk zijn.

Gea Riksen

Gea Riksen

Regiomanager / Senior Joboach

Als regiomanager en jobcoach binnen W&O ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team en brengen we samen de organisatie doelstellingen ten uitvoer. Met elkaar een stap verder komen in en met werk, als organisatie, team en voor onze doelgroep, is wat ik voor ogen hou. 

Rochella Hemme

Rochella Hemme

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Rochella Hemme en ik ben werkzaam bij W&O Drenthe als gecertificeerd jobcoach. Het geeft mij voldoening om kandidaten te begeleiden naar een passende werkplek. De weg hiernaartoe doen we samen, dit doe ik door te kijken naar de kwaliteiten, wensen en mogelijkheden van de kandidaten. Mijn motto, iedereen verdient een kans op leuk werk wat bij hem of haar past!

Lars Hoogeveen

Lars Hoogeveen

Werkcoach

Mijn naam is Lars Hoogeveen Ik ben werkzaam als werkcoach bij W&O . Ik help graag de mensen weer plezier in hun werk te laten krijgen en mensen helpen om stappen te laten maken in hun ontwikkeling. Verder ben ik een teamplayer, die altijd het beste uit het team naar boven probeert te halen zonder het individu te vergeten.

Rais Alias

Rais Alias

Interne Accountant

Als interne accountant bij W&O ben ik niet alleen verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie, maar fungeer ik ook als sparringpartner voor de directie. Ik ontlast de directie door het verzamelen, registeren, ordenen en analyseren van de financiële gegevens.

Naomi Alfons

Naomi Alfons

Receptioniste

Als telefoniste/receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt bij W&O. Hierbij beantwoord ik telefoontjes, doe ik de urenregistratie van de medewerkers en andere (licht) administratieve werkzaamheden. Voor het bezoek zorg ik dat er altijd een lekkere kop koffie of thee klaar staat.

Stuur het W&O team gerust een mailtje.

Wil je graag meer informatie over jobcoaching of wil je gelijk weten wat W&O Drenthe voor jou kan betekenen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan.

Locatie

Oosterbracht 2
7821CJ Emmen

(+31) 591 311748

emmen@weno-drenthe.nl

Volg ons op social media