Ontmoet het W&O team

Marleen Hilbrands

Marleen Hilbrands

Directeur / Eigenaar

Mijn naam is Marleen Hilbrands en ik ben sinds 2009 directeur en eigenaar van W&O. Afgelopen jaren hebben we een belangrijke maatschappelijke rol in Drenthe en Groningen ontwikkelt. Wij helpen mensen met ritme en structuur en zorgen uiteindelijk voor een baan in het reguliere bedrijfsleven.

[email protected]

Rochella Hemme

Rochella Hemme

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Rochella Hemme en ik ben werkzaam bij W&O Drenthe als gecertificeerd jobcoach. Het geeft mij voldoening om kandidaten te begeleiden naar een passende werkplek. De weg hiernaartoe doen we samen, dit doe ik door te kijken naar de kwaliteiten, wensen en mogelijkheden van de kandidaten. Mijn motto, iedereen verdient een kans op leuk werk wat bij hem of haar past!

[email protected]

Iris Wessels

Iris Wessels

Gecertificeerd Jobcoach

Mijn naam is Iris Wessels en werkzaam als Jobcoach bij W&O Drenthe. Mijn doel is het begeleiden en motiveren van mensen in het werken aan hun eigen doelen, in hun eigen ontwikkelingsproces. Dit doe ik vanuit een out-reachende aanpak, samen met de kandidaten én hun omgeving, vanuit een energieke en inspirerende werkhouding. Waar ik voor ga is om werken mogelijk te maken voor iedereen!

[email protected]

Rais Alias

Rais Alias

Interne Accountant

Als interne accountant bij W&O ben ik niet alleen verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie, maar fungeer ik ook als sparringpartner voor de directie. Ik ontlast de directie door het verzamelen, registeren, ordenen en analyseren van de financiële gegevens.

[email protected]

Stuur het W&O team gerust een mailtje.

Wil je graag meer informatie over jobcoaching of wil je gelijk weten wat W&O Drenthe voor jou kan betekenen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan.

Locatie

Oosterbracht 2
7821CJ Emmen

(+31) 591 311748

[email protected]

Volg ons op social media